-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, marraskuuta 22, 2009

Kääpänä Kelolle 64-65

Hyvä herätys sunnuntaille. Molemmilla joukkueilla oli mukavasti porukkaa mukana, mutta pieneksi pettymykseksi Kelohonka saapui paikalle ilman A. Koivistoa. Liekö jääviys- tai jäätymisuhka syynä poissaoloon...

Kelohonka aloitti pirteästi ja pallo liikkui mukavasti hyökkäyspäässä. PUS-Basket taas etsi tuomarien ohella tuomarilinjaa. Ihmettelyn aikana Kelo pääsi liki 10pojon johtoon Puotilan ja Keskisaaren koreilla. Mielenrauha-aikalisän jälkeen saatiin puolustukseen ja hyökkäykseen tolkku, jonka myötä ero kuroutui kiinni. Q1 20-20.

Toisella jaksolla yritimme vuorostamme irtiottoa, mutta vatustaja pääsi omalla runillaan takaisin kantaan. Q2 14-16. 3. jaksolla vauhti ja tunnelma kiihtyi hyvinkin fyysiseksi koripalloksi, mikä ajoittain herätti ihmetystä molemmissa joukkueissa. PUS koki kovia korin alla kun vastustajan innokkaat junnut ja välillä vähän vanhemmatkin päättivät pitää korinalustansa puhtaana. Isoimpana luutana heilui vastustajan Nordman, joka plokitteli puhtaasti puolenkymmentä kertaa. Hyvän difumme ansioista Q3 kuitenkin meille 13-17.

Viimeinen jakso olikin sitten korintekoa vuoronperään viimeiselle pariminuuttiselle asti, jolloin Atte sai tehtyä pari kovaa koria peräjälkeen. Kelo otti aikalisän kun eroa oli meille 7 pojoa. Aikalisän jälkeen Keskisaari säkitti vapaan kolmosen. PUS menetti pitkähkön hyökkäyksen päätteeksi ja Mattila heitti kolsterin sisään. Seuraava hyökkäyksemme käsitti muutaman ohiheiton ja seurannesta puolinopeasta Kelon Ohtonen sai nostettua joukkueensa johtoon parikymmentä sekuntia ennen loppua.

Viimeisessä hyökkäyksessä saimme hyvän painostuksen päälle ja pari heittoa, jotka kuitenkin menivät ohi. Jaakko haki viimeisen hyökkäyslevyn ja vastustaja rikkoi vähemmän rehellisellä viikatteella. Jaakko heitti molemmat vaparit varmasti sisään. Kelolla oli aikalisän jälkeen 5s aikaa tehdä kori, mutta totutun toimimaton puolenkentän suklaajuna-kuvio ei tuonut muuta kuin läheltäpitimenetyksen ja hätäisen runnerin kolmosviivalta. Hyvä vääntö ja voitto muutaman helpomman matsin jälkeen

Alun "musta hevonen" Atte oli kentän tehokkain. Muulta PUS-poppoolta hyvää taustatukea koko matsin ajan. Edellisessä pelissä loistanut Ile otti kypsästi joukkueen (saunaillan) eteen 2 tekua, mutta näytti myös oikeaa tinkimättömyyttä, mikä lopulta siivittikin meidät makeaan voittoon. Vastustajan parhaat: Keskisaari 17p, Mattila 14p, Puotila 12p, Ohtonen 8p ja Nordman 4p/plokit.

PUS-tilastot Jomille:

Seuraavassa matsissa vastaan asettuu Tompan, Jompan ja Hompan pojat. Hegemoniakamppailussa ratkaistaan ainakin ensimmäisen 2D kolmanneksen kärkipaikka. Vuosi sitten 3D-kaudella Tompo koki tappion Lepuskissa, mutta vei voitot MYK:n peleissä. Molemmat joukkueet ovat aavistuksen uusiutuneet ja toivottavasti saadaan kova koitos aikaiseksi, jotta saunailtaan tulee muutakin sisältöä kuin Heiskasten kontribuutiot. PUS-Tompo lauantaina 28.11 klo 17:20 Leppävaaran liikuntahallissa.