-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

keskiviikkona, lokakuuta 28, 2009

Revanssi Petäjästä ja takkiin Herroilta

Raportointi tavallista myöhemmin toimituksen muun ajanhukan ansioista.

Petäjä-Matsi

PUS-Basket kohtasi la 17.10 Petäjän. Ottelun ennakkoasetelmat eivät ainakaan Uken (ex-PUS, ex-Petäjä) mielestä olleet teekkareille suosiolliset, sillä kyseinen katsoja päätti mieluummin asettua Petäjän penkin taakse hurraamaan. Petäjä oli paikalla 7 ukon voimin ja taisi meiltäkin joku istua Sellon leikkinurkkauksessa, mutta enemmän kokoonpanoamme verotti Prodekon pönöttäjäiset.

Ottelun alussa juoksimme ja Petäjä heitteli vapareja. Detaljina kerrottakoon että Petäjän kentän ykkönen Toiviainen (yht 28p) teki joukkueen Q1:n 18 pojosta 17. 2 jaksolla pysyimme muutaman pinnan johdossa ja Petäjä vaihtoi paikkaan joka kuitenkin välillä murtui mukavasti. Ottelu säilyi tasaisena 4 jaksolle asti jolloin Raul innostui pelaamaan ja päätti käynnistää rykäisymme riistolla ja donkittelulla. Puolustuksemme parani huomattavasti ja pääsimme tekemään nopeassa tahdissa eroa ja Petäjä alkoi hyytyä. Lopussa kaula sitten venähti ja näytti Ukekin siirtyneen katsomossa poliittisesti korreksimpaan paikkaan.

Statsit alla. Propsit Kroatian löhöloma-Jaakolle, joka pyöräytti aurinkorasvaisena kovimmat tehot.

KaHe-Matsi

Seuraavana lauantaina 24.10 parhaaseen Mindsomerin katseluaikaan pelatussa ottelussa Kartanon Herroja vastaan tulikin sitten ensimmäinen tappio lukemin 85-79. Ottelu taisi olla tasaista vääntöä, muttei kovinkaan tasapainoista puolustusta, mikä sitten koituikin turmioksemme kun KaHe ampui lopussakin heittonsa sisään. Henkilökohtaisista panoksista ei ole kantaunut kummempia tietoja, mutta kuulemma vastustajan langenneista tupsulakeista eritoten taannoinen SELL-Toveri (aka. TomPo- loikkari) pelasi pirteästi.

PUS-Basketin saldo nyt 2 voittoa ja 1 tappio. Seuraava ottelu Panttereita vastaan sunnuntaina 1.11 klo 14:20 Leppävaarassa. PUS:n päämajassa (kuva alla) valmistellaan jo takuuvarmaa strategiaa...