-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, lokakuuta 11, 2009

Sarja-avauksessa voitto Häristä 76-82

Lauantai-illan koitoksessa Kampin navetassa(...) kumpikin sarjanousijajoukkue etsi enemmän tai vähemmän itseään. Härät oli 1. jaksolla muutaman pisteen johdossa debyyttinsä tehneen Nummelinin (yht 13p, joista 10 Q1:llä) koreilla. Jakson lopussa hivuttauduimme tasaisella hyökkäyspelillä rinnalle ja ohi.

Pysyimme johdossa 2.jaksolla, mutta ero ei kasvanut koska sekoilimme urakalla puolustuksessa ja Härät pääsi tekemään helppoja koreja läheltä (Haliseva, yht 19p) ja kaukaa (Pulkkinen, yht 21p, jotka kaikki totutusti kolmosilla). Koray, Heikki ja Damien painivat vaihtelevasti korin alla, mutta saivat kuitenkin väännettyä muutaman korin ja väsytettyä pienen kolhun saaneen Nummelinin.

3.jaksolla heräsimme viimein puolustamaan ja juoksemaan, mikä siivitti meidät 10-20 jaksovoittoon. Atte oli tasaisen tehokas koko ajan ja Markus sinkoili pirteästi kentän molemmissa päissä. 4. jakson alussa taisimme johtaa parhaimmillaan liki 25 pojolla, ennenkuin Härkien rynnistys alkoi. Jatkoimme itse yhtä vauhkoontuneina hurlumhei-hyökkäämistä, mutta liian nopeat heitot eivät enää osuneet ja vielä kun onnistuimme menettämään liki 5 hyökkäyksessä peräkkäin oli ottelu muuttumassa turhan tiukaksi.

Lopussa vastustaja rikkoi ja heitimme vaparit ensin ohi, mutta sitten lopulta sisäänkin. Härkien viimeinen hyökkäys käsitti epätoivoisen kolmosen ja siitä saadun hyökkäyslevyn nopeine jatkoheittoineen, mutta ohi menivät ja PUS-Basket sai ensimmäisen 2D-voittonsa pitkään aikaan. Viimeksi PUS heilui 2-divarissa 2000-luvun alussa, jolloin joukkueessa taisi olla vieläkin(!) enemmän kokoa ja melua. Ottelun jälkeen molemmat joukkueet suuntasivat aladivarien identiteetillään palauttelemaan Kampin kemuihin.

PUS-tilastot:

Seuraavaksi teekkarit suunnistavat otsalamput ojossa Petäjän kaatoon. Kevään karsinnoissa koettu koulutus kaihertaa yhä mielissä, mutta vastustaja on luultavasti ehtinyt ukkoutua jälleen muutamalla uudella mökkimakkaralla, joten mielenkiintoinen koitos on luvassa: PUS-Petäjä la 17.10 klo 13:20 Leppävaaran liikuntahallissa.