Treenivuorot / Practises 2009-2010
-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, maaliskuuta 29, 2009

Karsintakuulumisia

Lauantaina Herttoniemessä pomputtelivat PUS-Basket, Jaguaarit ja Petäjä. Karsinnat kakkoseen pelattiin jahkailujen jälkeen 1-päiväisenä turnauksena. Turnauskestävyys oli kaikilla joukkueilla huimaa ja lauantai-illan viihdyttävä tyhjäntoimituskin hallilla jäi pelättyä pienemmäksi.

PUS - Jaguaarit 87-74
Ensimmäisessä ottelussa kohtasimme Jaguaarit, jotka olivat liikenteessä 7 miehen voimin. Heistäkin Dockery ilmaantui vasta 1.jakson puolivälissä ja tuotti aluksi ongelmia korin alla ennenkuin Heikki, Jii ja Markus saivat herran kuriin. Kolmosten viskomisen ansiosta Jaguaarit kävivät parhaimmillaan jo 13 pojon johdossa. Puoliaikatulos 40-45 Jaguaareille.

Tauon jälkeen innostuimme puolustamaan joukkueena ja Jaguaarit hyytyivät. Kolmas neljännes meni meille 26-13 ja peli alkoi olla selvä. Jaguaarit kokeilivat vielä viimeisellä jaksolla paikkaa, mutta Tero lopetti pyristelyt kovalla kolmosellaan heittokellon umpeutuessa. Fisu ja Jouko aloittivat difullaan nousumme. Jouko oli 3 viikon "TuTa-like" sluibailujen jälkeen löytänyt heittonsa ja jalatkin liikkuivat mukavasti. Rasmus kohdisteli heittojaan, mutta löysi jyvän kirivaiheeseen. Kaiken kaikkiaan hienon tasainen esitys kaikilta muiltakin.

Jaguaareilta vahvimmat olivat Metsälä, Dockery ja Silvennoinen.

PUS-Tilastot:











Breikki:
Samalla kun Jaguaarit pelasivat samoilla sukilla Petäjää vastaan, etsi PUS-Basket murkinaa Itäisen Satamakaupungin itäosista. Petäjän konkarit voittivat Jaguaarit lukemin 69-94. Illan viimeinen matsi saatiin sitten yhteistuumin käyntiin hieman aikaisemmin vaikka futisfiilistelijöiden etsinnässä menikin aikansa.

Petäjä - PUS 98-64
Spektri-skouttimme vihjasivat kirmaamisen olevan varteenotettava keino Petäjää vastaan. Tylsistymisen välttämiseksi puolustuksessa olikin yritystä, mutta hyökkäys pysähtyi vastustajan läppäilevään muuriin. Petäjä hallitsi peliä koko ajan ja ohjeisti vihellyksetkin oikeaan suuntaan, minkä ansiosta Rasmus ja Damien löysivät virheensä ennätysajassa.

Korinaluspainissa Petäjä oli omaa luokkaansa ja Heikin väsähdettyä vain Markus haastoi ukkoja korin alla. Me muut tyydyimme sitten pääasiassa viskomaan palloa. Petäjä jaksoi peräkkäiset pelit hienosti vaihtorulettinsa ansioista. Konkarien tehokkaimmat olivat J. Hemdahl ja Rautajoki.

Tilastot:










Kahden karsintalohkon tuloksien perusteella Petäjä ja Kelohonka säilyttivät 2-divaripaikkansa. Lohkokakkoset PUS ja TomPo pelaavat myös 2:ssa ensi kaudella, ellei mitään yllättävää ja epäesteettistä tapahdu ylempien sarjojen konkurssikähminnöissä.

Kommentit: 0

Kommentoi

<< Takaisin