Treenivuorot / Practises 2009-2010
-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, maaliskuuta 22, 2009

Runkosarja voitettu ja karsinnat edessä!

Runkosarjan viimeisessä ottelussa vastaan asettui sarjakolmonen Seniors. Syksyllä voitimme tiukan väännön jälkeen 11 pojolla. Ottelussa oli meille panoksena runkosarjan voitto ja saavutimme sen lukemin 82-70.

Ihan syksyn tasoista kamppailua ei laajalle katsojajoukolle tarjottu. Katsomossa nähtiin vannoutuneimpien fanien lisäksi sekä karsintavastustajien skoutteja että PUS-veteraaneja. Lisäksi teekkarimaailman tietoisuus PUS-Basketista kasvanee, sillä tiukat kaksinkamppailut ja vähemmän tiukat helat tallentuivat ikiajoiksi teekkariviihteen loppumattomaan ketjuun. Lienevätkö kolme kameraa vaikuttaneet myös tuomareihin sillä he vihelsivät tututun hienosti koko ottelun :)

Suorituksemme oli aavistuksen epätasainen. Ajoittain todella vahvaa puolustusta, mutta ajoittain taas kummallisia unohduksia. Skouteille tiedoksi että ihan kaikkea aggrea ei tänään näytetty. Hyökkäys onnistui hiukan paremmin. Rasmus otti vahvalla esityksellään revanssin Singstar-tappiostaan. Atte ja Tero heittivät ja taistelivat loistavasti. Markus ja Damien hakivat heittotarkkuuden uupuessa tärkeät levypallot. Jäsen Jii alkaa mukavasti saada pelivirettä päälle. Pikkupojista Fisu viihdytti ajoillaan, Tuomo heloillaan ja Mikko hula-hula -kengillään.

Tilastot:


Seuraavaksi luvassa siis nousukarsinnat 2-divisionaan. Vastaan asettuu ainakin 3-dirren B-lohkon Jaguaarit. Kakkosesta karsintoihin on tulossa joko Petäjä tai Kelohonka. Toisessa karsintalohkossa vääntävät hegemoniavastustajamme TomPo ja Härät sekä toinen edellä mainituista Honka-joukkueista. Karsintojen ajankohta ja järjestelytapa selviävät lähipäivinä.

Kommentit: 0

Kommentoi

<< Takaisin