-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, joulukuuta 14, 2008

Kaikki tavattu ja voitettu kerran

Lohkokakkonen, 2-divarissa viime vuodet viettänyt Seniors, kaatui lukemin 77-87. Veimme pelin alkua, mutta eroa emme saaneet rykäistyä, koska tuomarit näkivät runsaasti virheitä ja Sykki "Koliseum":in korit imivät isäntien heittoja kuin Koop perheenäitien ääniä. Juuri ennen puoliaikaa vastustajat menivät pojolla johtoon ja meillä oli taas mietinnän paikka.

Tauon jälkeen tietyt joulushoppailun uuvuttamat pelaajat heräsivät ja toivat puolustusasennetta koko tiimiin. Seniors meni shokkiin ja juoksimme 10pojon kaulan. Runin kruunasi jälleen Aten donkki. Vastustaja pyristeli vielä muutamaan otteeseen ennen loppua, mutta pidimme rauhallisesti johtomme.

JaakkoL puolusti V.Parviaisen kohtuu näkymättömäksi ja kun vastustajan kolmoslinkokin saatiin kiinni, niin Seniorsin hyökkäykset menivät itseyrittämiseksi. Joukkuepuolustuksessa onnistuimme toisella puoliskolla hyvin, mutta levyissä riittää petrattavaa. Hyökkäystehot jakautuivat totuttua harvemmalle. Rasmus ja Fisu pitivät meitä pystyssä ensimmäisillä jaksoilla ja Atte lopuilla. Jouko ja JaakkoL tekivät tasaisen hyvää jälkeä koko matsin ajan. Levypalloja kahmi eniten Rasmus ja Jouko otti myöskin kiitettävän saaliin. Damien tsemppasi hyvin ja JaakkoK:kin teki comebackin elintärkeiden minuuttien ajaksi.

Mainittakoon, että takavuosien PUS-suuruus Ville Kokkala oli heilahtanut katsomaan nykymenoa ja kehui esitystämme. Matsin jälkeen suunnattiin tyytyväisinä Pitskun Pizzan kautta Cup-finaaliin jossa LrNMKY kääräisi tyylikkäästi ToPo:n. Katsojien silmää miellytti TomPo-kollegojen myrtyneet ilmeet matsin jälkeen :)

Syyskierros on pelattu ja voitot ovat taskussa. Kevätkierros käynnistyy vielä ennen Joulua, jolloin vastaan asettuu aina hankala Superit.
Su 21.12.2008 Superit -PUS-Basket, klo 14:15 Töölön Kisahalli, B-puoli.