Treenivuorot / Practises 2009-2010
-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

lauantaina, marraskuuta 15, 2008

7. peli 7. voitto: FUT-PUS 59-92

Lauantai aamupeli oli myrkkyä akateemiseen ja uhkapelimaailman vapauteen tottuneille. Osa mietti vielä uniaan ja osa taas liikkui yhtä vikkelästi kuin kuukausikellon viisari. Aamupuhde FUT:tia vastaan oli ajankohdan luomien ennakko-odotusten mukainen. Veimme matsia alusta lähtien, tosin ajoittain tuli pieniä välikuolemia, joista vastustaja pääsi tekemään liikaa helppoja koreja.

Mursimme vastustajan paikkapuolustuksen edellisestä kerrasta viisastuneena. Kehitettävää on vielä koska tänäänkin puskimme silloin tällöin ruuhkaan, mistä sitten aiheutui turhia menetyksiä. 3.jakso päättyi tasan, mutta vimosella taas ammattiylpeys heräsi ja veimme sen 13-31.

Mainitsemisen arvoisia asioita olivat tuomarien kehut peliasuista, tuomarien äänitehosteet omille käsimerkeilleen, Rasmuksen oma kori, JaakkoK:n ploki, Aten donkittelu pelissä ja Tuomon(!) donkittelu puoliajalla. Jouko heitti kovimmat lukemat ja Atte kirmaili pysäyttämättömästi viimeisellä jaksolla. Muut olivat totutun tasaisia. Miinusta tuli siitä, että Ranskan lahja suomalaiselle teekkarikoripallolle sai jonkinmoisen iskun jalkaansa. Paraneeko patongilla? -jää nähtäväksi.

Pojot: Jougo 17, Ade 15, Raz 13, J-Lo 12, Piispa 8, Jii 7 sekä H, T, F, ja D 5

Sivujamme seuraaville vastustajille tiedoksi, että seuraava matsi on La 22.11. klo 13:45 Leppävaarassa hegemoniavastustaja TomPoa vastaan. Kaikki paikalle hurraamaan ja skouttaamaan sillä luvassa on toivottavasti tähän asti kauden paras esitys, mikä lienee saunaillan (ajankohdan) läheisyyden ansiota.

Kommentit: 0

Kommentoi

<< Takaisin