-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, joulukuuta 07, 2008

Kymppikerhoon, 12-pack kaatui 109-73

Sunnuntai-iltapäivän matsin osallistujajoukkoa oli verottanut Suomen Turku ja turunkävijöistä vain Markus oli selvinnyt takaisin matsiin.

Uusi tuttavuus, sarjanousija, 12-pack pyristeli hyvin mukana. Mainittakoon, että Atte teki 1. neljänneksellä 16 pojoa. Puolustusemme oli tavallista aneemisempaa ja peli säilyi suhteelllisen tasaisena 2. puoliskolle asti, jolloin sitten nykäisimme sopivan eron vastustajaan. Vastustajan peli perustui 1-1 peliin ja he pärjäsivätkin siinä kohtuullisesti muutaman hepun toimesta. Toinen käytteli tukijalkaa ja toinen muskeleitaan. Lopulta tehokaksikko väsyi ja peli oli selvä.

Atte donkitteli 4. pelissä peräkkäin ja kun muutenkin heitot upposivat, niin yhdessä levyjen ja riistojen kanssa Atte nousi kentän kunkuksi. JaakkoL saalisti samat pojot, mutta sädekehää himmensi heikko kolmosprosentti. Fisu heräsi vaihteeksi skoraamaan, lieneekö kirvelevä tappio Joukolle puoliajan kolmoskisassa herättänyt miehen? Jouko ja Pyry difuttivat hyvin takamiehiä. Vastaavasti Heikki ja Markus painivat kiitettävästi vastustajan haba-äijän kanssa. Tuomo heitteli kolmosia ja Damien teki comebackin pieneltä tauolta.

Tilastot:

Seuraavaksi kärkikamppailu vieraskentällä: Su 14.12.2008 klo 14:20 Seniors - PUS-Basket. Pelipaikka Suomalainen Yhteiskoulu SYK. Osoite: Isonnevantie 8, Haaga.