Treenivuorot / Practises 2009-2010
-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

maanantaina, joulukuuta 01, 2008

HKS kaatui 48-117

Sunnuntain matsiin oli valmistauduttu yhdessä vastustajan kanssa pikkujoulutunnelmissa. Etukäteisselittelyistä huolimatta mukava kirmailu saatiin aikaiseksi.

HKS putosi kyydistä heti alussa. Vedimme vitjoittain ja voitimme molemmilla. Sisäisessä kilpailussa tenuttajat voittivat vastustajan 55-17, kun ei-tenuttajat vain lukemin 62-31, mihin ovat syynä pelin viimeiset (=garbage) viisi minuuttia, jotka menivät pinnalla vastustajalle.

Mainitsemisen arvoisia olivat uudet pelipaidat (kiito$: omat taskut, Fastrax, ProTrainIT ja Lemminkäinen infra), vastustajan kalliimmat ja rumemmat pelipaidat, ok sali, 4 katsojaa, JUKAN KLOONI, Aten donkki korkeaan koriin, Markun slämi matalaan sekä Tuomon 3. jakson lopussa linkaisema kolkki omalta kolmoselta. Mikko oli ryhdistäytynyt saunailtakritiikistä ja heilutti korisukkaa 23 pojon edestä. Markus heitti rekordinsa 19pojoa, mutta enemmänkin olisi voinut tulla jos sankari saisi vielä vaparit sisään. Täydellisistä tilastoista silmiin pisti muuhun viskomiseen nähden erittäin huono vapariprosentti, hillittömän hyvä epäitsekkyys sekä puolustuksen innokkuus.




Seuraavaksi syyskauden viimeinen kotipeli sarjanousija 12-packia vastaan:
Su 07.12.2008 PUS-Basket - 12-Pack, Leppävaaran liikuntahalli klo 14:15

Kommentit: 2

Blogger Vesku kirjoitti:

Etukäteisselittelyistä huolimatta? Vastustajan kalliimmat ja rumemmat pelipaidat?

Voi Tuomo, Tuomo. Jonkun pillimehu on tainnut olla väärää makua, kun noin happamana pitää olla matsin jälkeen. Toivottavasti kuitenkin kevään kohtaamiseen HKS saa täyden rosterin mukaan, niin pelistä tulee mielenkiintoisempi. Eli ensi kertaan!

PS. Perinteikkään Helsingin koripalloseuran käsityönä valmistetut peliasut saattavat näyttää kalliilta - ja jopa maksaa miljoonia -, mutta taiteelle ei voi määrittää hintaa. Tämän onneksi ymmärsi myös eräs nimeltä mainitsematon pääkaupunkiseudun yritys, joka sponsorei joukkueellemme kyseiset peliasut.

2.12.2008 klo 2.30

 
Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Hih, Tuomon tekstistä voisi imartelevasti päätellä että kyseessä olisi ollut ihan oikea koripallopeli.

Vesalle voin salaisesti paljastaa kevään matsin olevan "paljon" mielenkiintoisampi, mikäli saamme tuolloin kasaan edes viisi peluria.

3.12.2008 klo 17.54

 

Kommentoi

<< Takaisin