Treenivuorot / Practises 2009-2010
-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

lauantaina, marraskuuta 29, 2008

8. voitto TomPo:sta ja Sauna

Megalauantai käynnistyi iltapäivän matsilla TomPo:a vastaan. Viime kauden vääntöjen tapaan matsi oli tiukkaa vääntöä loppuun asti vaikka kävimmekin ajoittain lähes 20 pojon johdossa.

76-67 Voiton veimme fyysisen pelin ansioista. Vastustaja puolusti hyvin, mutta korintekoa se ei estänyt koska saimme haettua hyökkäyslevyt itsellemme. Välillä peli meni tyypillisesti jumiin, mutta pienen herättelyn jälkeen palattiin taas omalle tasolle.

Vastustajalla pelipaitamurheinen Omwami, Rautala, Järvi ja Je Suhonen vastasivat skorailusta. Meillä tervehtynyt JaakkoL heitti kovimmat lukemat. Atte ja Jouko säestivät hyvin. Markku ja Markus noukkivat ennätysmäärän levypalloja, mutta valitettavasti suurin osa niistä oli omia ohiheittoja. Tällä kertaa joukkueemme tehot jakautuivat epätasaisemmin ja kaiken kruununa oli muutaman pikkujoulutunnelmista palautuvan pelaajan suoritukset. Joku tyytyi muutamaan juoksuaskeleeseen ja jotkut pelasivat vähemmän tyylikkäät nollapelit... Tärkeä voitto ja illan saunailta antoivat kuitenkin osan pelillisistä suorituksista anteeksi.

Tilastot:




Sauna oli tällä kertaa Kalliossa. Hyvät herrat -meininki sujui leppoisissa merkeissä Pietarinmatkaa muistellen, katsellen ja kadehtien. Matkan isännät tekivät tällä kertaa oharit. Suuruuden uhoa kuului kuitenkin jälleen ja tällä kertaa kaikkien suusta. Kauan odotettu Rookie-show unohtui tällä kertaa. Saunasta matka jatkui tunnelmallisessa lumisateessa läpi Kallion katujen ja päätyen Wiin sisältämään sporttipubiin, jossa keilailu- ja keittoilukyynärpää oli uhkana. Seuraavaksi suoritimme jalkamarssin Hakaniemeen ja sieltä keskustan vilinään. Baarissa näkyi tuttuja suorituksia ja hieman uuttakin muutaman innokkaan Rookien toimesta.

Kommentit: 0

Kommentoi

<< Takaisin