-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2008

Runeilla 2. paikalle. Revanssi ToPoLa:sta 97-81

Jäljellä olevasta 2. karsintapaikasta oli tullut PUS-Basketin, ToPoLan ja HyPo2:n välinen kilpa ennen tämän illan ottelua. Olimme pienestä miesvajauksesta huolimatta hyvin latautuneita matsiin. ToPoLa oli saanut vahvistuksen, mutta riittävää peli-iloa ei joukkueelta juuri löytynyt. Saimme heti alussa nykäistyä reilun johdon. Ensimmäisen aikalisän jälkeen peli lähti "nollista", sillä karsintapaikka edellytti 7pojon voittoa.

Voitimme elintärkeän ensimmäisen jakson 28-16. Toka jakso meni niukemmin 26-18. 3. jakso oli tasaista ja 4. jakson loppupuolisko pelkkää pelailua, jonka vastustaja lopetti 5 kolmoseen joista viimeinen puolenkentän takaa. Riittävän korieron ratkettua sekä pelaajat, että tuomarit odottivat vain loppusummeria. Menemme korieron turvin ToPoLan ja HyPo2:n edelle sarjassa.

Rasmus oli kentän kingi. Loistavaa puolustusta ja tehokasta tulitusta hyökkäyspäässä. Kauden ennätyspojot ja vieläpä ilman tulistumista. Olimme muutenkin tasaisen tehokkaita. Sampo sai taas sihdin kohdalleen, mutta donkki jäi uupumaan. Jaakko ja Koray sekä Mikko ja Atte kurittivat vastustajaa kukin vuorollaan. Puolustus oli hyvää paria unohdusta lukuunottamatta. Vastustajan #24 M.Virolainen 14, #5 J.Paanajärvi 4, #6 J.Kurki 17,#21 J.Pakkanen 12 ja # 14 P.Kolsi 14p.