-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, helmikuuta 17, 2008

2. Voitto Kisiksestä 90-86

Vastustaja sai pelin alkuun vain 5 miestä ja johdimmekin ensimmäisen jakson jälkeen 29-15. Heittomme putosivat ja puolustimme melko hyvin. Vastustajan hyökkäyksien monipuolisuutta kuvaa, että A.Isomäki, #7, teki 10pojoa ekalla jaksolla. Vastustaja veikin sitten 2 seuraavaa jaksoa kun teimme hätäisiä hyökkäyspään ratkaisuja ja vastustaja pääsi tekemään helppoja koreja, joista usein tuli vielä virhe päälle. Vikalla jaksolla päätimme terästäytyä Fisun johdolla ja saimme väännettyä voiton.

Suuret kehut puolustuksessa ansioituneille Jukalle, Jaakolle ja Rasmukselle. Tiukka puolustus auttoi ehkä hieman sillä Antti Isomäen sihti hieman hyytyi loppua kohden. Yhteensä mies teki 24 pinnaa. Toinen Go-to-guy J.Raitanen # 8 taas pystyi riehumaan difustamme välittämättä 34 pojon edestä ja sai hiillostettua Rasmuksen suoraan venemessuille. Turun POLIISI näytti jälleen ettei kumartele takavuosien legendoja, vaan antaa takaisin samalla mitalla. Harmi vain että tuloksena oli jälleen miehekäs EU puolitoista minuuttia ennen loppua kun johdimme parilla pinnalla ja nopea hyökkäyskin oli tulossa. Tuomarit jäivät ilman rahojaan ja morsian pelipaikalle :)

JaakkoL oli meistä tehokkain. Kauden ennätyspojot loistavalla heittotarkkuudella. Tuomokin osui vaihteeksi kaukaa. Atte ja Mikko skorailivat myös. Heikki, Koray ja Rasmus hoitivat levypallot. Fisu ja Heikki pitivät pelin tasaisena lopussa. Peliminuutit ja tilastot kerättiin jälleen ansiokkaasti.