-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, joulukuuta 02, 2007

Tappioputki syvenee...

Turpaan tuli Topolalata 81-75. Tuomarit eivät sallineet alussa minkäänlaista puolustusta ja meille vihellettiin toistakymmentä virhettä jo muutamalla ekalla minuutilla. Vaastustaja nykäisi 14-2 johdon. Koitimme kiriä eroa kiinni, mutta aina se vaan retkahti. Onneksi lopussa siihen asti varjojen mailla haahuillut Koray piristyi ja sai kurottua eron siedettäväksi.

Tiukka puolustuksemme osoittautuihin läpilahoksi ja vastustaja teki uskomattoman helppoja koreja unohduksistamme. Toimitsijapojatkin hieman hankaloittivat urakkaamme, sillä Atte joutui ulos 3:lla virheellä 3 jakson alussa. Tuomo taas heilui kentällä 7 virheen edestä. Meiltä puuttui aggressiivisuus oikeassa paikassa. Kaikki jaksoivat tsempata ajoittain, mutta sitten tuli taas joku moka tai uinahdus puolustuspäässä. Jatkuvaa eforttia kaivattaisiin.

Alexey pelasi pitkästä aikaa vakuuttavan pelin, vaikkei palloa ihan aina onnistuttu toimittamaan hänelle oikein. Tuomo ja Jukka jaksoivat taistella, mistä osoituksena mustelmia, naarmuja, turvonneita otsaluita sekä kipeitä leukoja. Jääpusseja siis kaivataan ja jokainen alkaa kantamaan niitä mukanaan!

Tilastoja ei nyt pidetty ja lieneekö siinä syy heikkoihin tehoihin ;)
Pojot: Alex 15, Fisu 9, Atte 6, JaakkoL 11, Jukka 8, Mikko 10, Koray 8 ja Tuomo 8.

Kaksi peliä jäljellä syksyä ja niissä olisi syytä ottaa voitot. Tiistaina 4.12 treenivuorolla vastassa Pakvi. Sitten IP juhlia ja sunnuntaina 9.12 voi tulla pelailemaan sulista Leppävaaraan, jossa meillä on tyhjä vuoro. Seuraavalla viikolla treenit ja 16.12 peli FUT:tä vastaan myöskin Leppävaarassa.