-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

lauantaina, lokakuuta 20, 2007

4. matsi PUS vs HyPo2 74-69

Palasimme voiton makuun. Aamupeli taisi viedä järjen sekä isänniltä, että vierailta kun eka jakso päättyi 5-9. Toisella ryhdistäydyimme ja veimme jakson 36-21. Loppupeli olikin sitten tasaista vääntöä.

HyPo2 oli vahvistunut viime vuodesta. Kaverien paikkapuolustus tuotti jonkin verran ongelmia ja taaskin vastustajilta löytyi yksi korilinko, jota ei saatu kuriin. Numero 14, H.Vihavainen tykitti 24pojoa, joskin tasaisesti koko ottelun. Täytyy näemmä oppia liimaamaan vastustajan tehomiehet paremmin.

Tuomarit sorsivat taas hieman. Tuomo, Mikko ja JaakkoL 5 virheillä ulos ja Koray koki kovia korin alla. Old-School Fisu päätti pelata Converse All Star tennareilla ja liekö kasvanut pomppu vienyt heittojyvän. Alex was on different timezone and was late again :)

Markku ja Koray sekä Rasmus hoitivat levarit kotiin. Tuloksena 10 hyökkäyslevaria enemmän kuin viime matsissa. Levyillä voitettiin koska heitot meni jälleen päin prinkkalaa!
Pojoista vastasivat Tuomo, Rasmus ja Sitsi-Markku.