-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, tammikuuta 13, 2008

молодец Alex!!! Jaguaarit taipui 76-74

Sunnuntai-illan matsi meni hieman liian jännäksi. Alku tasaista vääntöä. Sampo linkoi meidät tärkeään 37-34 taukojohtoon. 3. jaksolla saimme irtioton ja eroa oli parhaimmillaan 17 pojoa. Kiriin meidät johdatti Fisu, joka liimasi erinomaisesti vastustajan pelintekijän.

Johtomme kuihtui kuitenkin viimeisellä jaksolla hyökkäyksen pysähtyessä ja puolustuksen vuotaessa. Loput 2 minuuttia mentiin kori korista ja vastustajan vaparien jälkeen tilanne oli tasan ennen viimeistä 8s hyökkäystä. Saimme ajettua korille, joskin vastustaja pääsi tuuppaamaan sen verran, että ajo ei johtanut koriin. Onneksi kuitenkin edellisenä yönä klo 0.40 peliin komennettu Alexey hoiti levypallon suoraan ilmasta koriin 1s ennen summeria ja hieno voitto tuloksena.

Alexey pelasi muutenkin vahvan pelin. Koray oli jälleen pitelemätön ja heitto upposi mallikkaasti. Heikki haki tärkeät hyökkäyslevyt ja teki pari kuppia juuri tiukassa tilanteessa. Isot pojat painivat mallikkaasti vastustajan haba-äijän kanssa. Työnarkomaani-Jannekin sai tärkeää pelituntumaa. Heittokalustosta Fisu onnistui parhaiten juuri puolustuksessa. Tuomo, Mikko ja Sampo roiskivat jälleen, mutta jokunen taisi mennä sisäänkin. Huonot heittonsa Mikko kompensoi kauden levypalloennätyksellä.