-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

perjantaina, helmikuuta 22, 2008

Panokset kovenee. Härät kaatui 67-76.

Lomien takia siirretty matsi Härkiä vastaan tarjosi hyvää koripalloa ja tason mittausta molemmille joukkueille. Härät pelasi alkupelin muutaman pinnan johdossa ja tilanne synkkeni hieman 3. jakson lopussa, jonka Härät vei 8-0. Viimeisellä jaksolla puolustuksemme toimi hienosti riistoineen ja levyineen sekä kaiken lisäksi ilman virheitä. Atte riisti useasti lopussa ja Rasmus teki muutaman todella kovan korin. Saimme tyrehdytettyä tasoitusyritykset ja lopun pojot tulivat huonosti osuneista vapareista sekä kolmosesta, jolla Jukka kruunasi 10. PUS-runkosarjansa. Voitimme viimeisen jakson 7-22.

Jukka antoi mallikkaan työnäytteen Joensuun puulaakipeleihin puolustamalla tehokkaasti vastustajan isot pojat pois dominoimasta korin alta. Lisäksi erityisesti Tuomo saa kiittää levyistään Jukkaa, jonka ulostippaukset levypalloista onnistuivat kerrankin. Toisaalla Janne syöksyi pallon perään kipeän polven arvoisesti. Olisivatko kipuhöyryt saaneet miehen lupaamaan harjoittelumäärän kasvattamista nykyisestä. Jäämme innolla odottamaan.

Puolustimme hyvin lähes koko matsin ja Härät eivät saaneet ilotulitustaan käyntiin. Avut toimivat hyvin ja levytkin otettiin tsempillä. Vastustajan tehomies oli #8, joka heitti 26p. Isot pojat #6 ja #34 8p sekä takamiehet #33 14p ja #14 5p.

Hyökkäilimme tasaisella rintamalla, joskin ajoittain hyökkäys jumittui turhaksi pomputteluksi kaarella. Vaparit eivät oikein uponneet edellisen matsin tavoin. Muuten peli alkoi taas näyttää hyvältä. Seuraava ToPoLa-matsi kertoo olemmeko karsintojen arvoisia...