-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

torstaina, maaliskuuta 10, 2005

PUS Basket voittoon Hyvinkäällä

Peli oli tiukka ja ailahteleva. HyPo pääsi heti alkuun kunnon johtoon vastustajan 23 pommitettua 3 kolmosta heti alkuun. Tuomo kuitenkin nosti meidät hienosti mukaan kolmella peräkäisellä kolkilla ekan jakson loppuun. Toinen jakso väännettiin sitten about tasoihin ja puoliajalla eroa oli yksi kotijoukkueeelle. Tässä vaiheessa mukana oli myös meidän ulkomaalaisvahvistukset, joiden auto harhaili tutusti ympäri Hyvinkäätä alkuillasta.

Kolmannella jaksolla sama 23 innostui taas, tuloksena kolme kolkkia lisää, 13 pinnaa ja HyPo yhdeksän pisteen karkumatkalle. Viimeiselle jaksolle lähdettiin kuitenkin sisuuntuneena eikä 23 tehnyt enää muuta kuin neljännen jakson avauskorin HyPolle. Meiltä taasen Ville pamautti pari kolmosta ja Radek sekä Mikko viimeisteli homman. Viimeinen jakso 14-28 meille ja viiden pisteen voitto kotiin 91-96.

Pisteitä tuli mukavasti useammallekin. Radek sai komeimman potin 22 pisteellä. Muut kymmenluvuille päässeet olivat Tuomo 19, Mikko 18, Fasu 17 ja Ville 15. Vastustajan numero 23 joutui tyytymään 28 pisteeseen.

Jyriä ei näkynyt pelissä eikä edes Medicin Manissä vaikka sieltäkin etsittiin...