-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

lauantaina, helmikuuta 26, 2005

Mikko on tulessa

Olosuhteet korispelille ei olleet aivan ihanteelliset ottelussa Rekolan Urheilijoiden kolmosjoukkuetta vastaan. Ensin odoteltiin ulkona kylmässä, että päästäisiin saliin, joka ei oikein sopinut kolmosdivarikoriksen pelaamiseen. Lattia oli liukas kuin luistinrata ja korit etukenossa sekä sukat rikki. Ottelusta tulikin kunnon ilotulitus, jossa ei paljoa puolustaa tarvinnut tai pystynyt.

Mikko aloitti olosuhteista huolimatta ottelun kuumana ja sen jälkeen palloa kyllä annetiinkin käteen ja Mikko toimitti. Ensimmäisellä jaksolla Mikko pussitti 17 pistettä ja johdossa tauolle 22-29. Sen jälkeen ottelu oli jotakuinkin hallussa, mutta vastustaja vaan roikkui mukana kuvaannollisesti ja myös kirjaimellisesti.

Lopussa oli vähän jänniä hetkiä, kun vastustaja iski paniikkiprässillä päälle ja pallo poltti käsissä. Onneksi otetttiin aikalisä ja painotettiin oikeata pelitapaa eli viedään pallo rauhassa puolen kentän yli ja rauhoitetaan sitten. Sen jälkeen joukkue noudattikin "valmentajan" neuvoja loistavasti ja juoksi seuraavat viisi hyökkäystä nopeita pitkien koko kentän mittaisten roikkusyöttöjen avulla. Peli ohi ja kaiki iloisia. Lopputulos 92-103 PUS Basketin hyväksi.

Ai niin, se Mikon saldo. Pisteitä tuli kasaan taas 36 pistettä eli ei parantunut kauden kärki - tasoihin meni Mikon Downtown pelin kanssa. Olis pitänyt ehkä vielä kerran kokeilla sen vastustajan pisimmän (mutta ei välttämättä isoimman) yli...

Radek jatkoi yhä paranevia otteitaan ja nyt tuli kasaan 19 pistettä. Tuomolla oli taas jotain erimielisyyksiä tuomareiden kanssa, mutta kuitenkin 16 pistettä kentältä ja viivalta. Pasi pääsi myös lopultakin kokeilemaan sitä pitkään odotettua kolmosta, mutta metsään meni. Ensi kaudella sitten paremmalla onnella.

Paikallisessa ravintola Tiilenpäässä ei valitettavasti ollut Eskotik ilta, mutta kyllä sieltä oluet saatiin.