-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

maanantaina, helmikuuta 21, 2005

Malibu pelistä

Aina hankala vastus Malibu osoittautui jälleen PUS Basketia paremmaksi sunnuntain pelissä. Tällä kertaa kuitenkin laitettiin kiitettävästi kampoihin ja pelattiin kaikin puolin hyvä peli. Peliasenne oli kohdallaan sekä hyökkäyksessä ja puolustuksessa.

Heti pelin alusta päästiin hienoiseen johtoon, mutta ei saatu nykäistyä riittävää eroa. Monet kerrat Malibu tuli takaisin tasoihin, kunnes taas saatiin vähän eroa taas. Näin peliä jatkettiin kolmen jakson ajan, mutta neljännellä jaksolla peli kääntyi lopulta vieraille. Muutamia harmillisia ohiheittoja korin alta ja vapariviivalta, mikä kostautui tällä kertaa vastustajan nostellessa tarpeelliset pisteet seitsemän pisteen 67-74 voittoon.

Mikko (joka kuulemma teki Downtownia vastaan hämmästyttävät 36 pistettä) jatkoi tasaista pistetehtailua 20 pisteen edestä varmoilla heitoilla ja muutamilla akrobaattisilla ajoilla. Alex 15 pistettä ja Tuomo tuomarien kiusaamisesta huolimatta 12 pojoa. Kaikki kentällä uurastivat ansiokkaasti, mutta voitto jäi harmillisen lähelle.

Tästä on hyvä jatkaa ensi viikon tuplakierrokselle.