Treenivuorot / Practises 2009-2010
-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

maanantaina, helmikuuta 21, 2005

Pizzaa ja bisseä Innopolissa

PUS Basketin iloinen joukko kerääntyi hyvissä määrin perjantaina Innopoliin saunomaan. Mukana oli myös vanhoja PUSilaisia kertomassa historiallisia tarinoita menneiltä vuosilta.

Kiitokset menevät Innopolin toimarille Juhani Aallolle, joka sponssasi meille saunan. Juoduista oluista voi esittää kiitokset Vellulle ja Fasun tekniselle virheelle viime vuoden nousukarsinnoissa. Seurakin pääsi mukaan tarjoustalkoisiin ostamalla sellaisen määrän pizzaa, että Heikki pärjää varmaan ensi viikon vaikka ei kuulemma olekaan ketään kotona ruokaa laittamassa.

Oluitakin taisi muutama jäädä yli, joten nähtävästi pitää vielä kevään päätteeksi järjestää jonkinlaista illanistujaista. Ideoita sopivaksi ajaksi ja paikaksi saa esittää vapaasti.

Onnittelut myös Tuomolle ja Radekille ansiokkaasta rookieshowsta, joka alkoi hienosti pelikuvioiden selvittämisestä ja päättyi sitten raivokkaaseen lumikonttauskisaan parvekkeella. Rookiekaksikon esittämästä pelikuviosta vielä sen verran, että sen soveltaminen sopi vanhempien joukkueenjäsenien mielestä selvästi paremmin baarin tanssilattialle kuin korisparketille. Joukkueen nestori Vellu tiesi mitä ilmeisemmin kuviot jo etukäteen, koska lähti jo alkuillasta kotiin päin harjoittelemaan.

Kommentit: 1

Anonymous Anonyymi kirjoitti:

Kiitokset kaikille hyvästä Spektri-pelistä sekä siitä ettei tarvinnut katsoa rookie-showta. Silti muuttohommat maistuivat aamusella.

23.2.2005 klo 15.31

 

Kommentoi

<< Takaisin