-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, helmikuuta 27, 2005

Katkera jatkoaikatappio

Sunnuntain peli alkoi vähän kankeasti, mikä oli vähän odotettuakin, kun edellinen matsi loppui sellaiset 18 tuntia aikaisemmin. Ekalla jaksolla saatiinkiin kasaan vain kymmenen pistettä ja oltiin 11 jäljessä vatustajaa.

Nopeasti päästiin kuitenkin toisella jaksolla vastutajan kantaan kiinni ja peli oli tasaista vääntöä loppuun asti. Neljännelle jaksolle lähdettiin kahdeksan pisteen kaulan kanssa, mutta viime minuuteilla vastustaja meni ohi. Radek tasoitti ensin pelin kovalla kolmosella ja sitten Mikko vastustajan vapareiden jälkeen vei pelin jatkoajalle viime sekuntien korilla. Tilanne 65 tasan.

Jatkoajalla eivät kuitenkaan enää voimat riittäneet ja HyPo pussitti kovalla prosentilla nopeasti eroa. Lopputulos 70-79 ja harmillinen tappio. Peli oli tiukka ja selvästi kovatasoisempi kuin lauantaina.

Mikko ja Alex iskivät tutusti kovimmat pistesaldot, 16 mieheen, ja Radek avitti 14 pisteellä. Tuomo piti yllä omia saldojaan parilla kolmosella ja viidellä virheellä. Sergey ja Tommi olivat taas mukana hienoisen tauon jälkeen. Teron paluuta kentille joudutaan vielä odottamaan ilmeisesti hetkinen. Myös Hannun haamu oli mukana hallilla, mutta näytti ihan mielellään tyytyvän ajanottajan rooliin tällä kertaa.