-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, helmikuuta 22, 2009

F.U.T falls 81-77

Lauantai-illan menomestassa Leppävaarassa nähtiin tasoltaan vaihteleva korismatsi. Rykäisimme kohtuullisella esityksellä mukiinmenevän eron, joka kesti 3. jakson puoliväliin saakka. Tuolloin saunaillan innoittamat paikallisvastustajamme nousivat hurmoksellaan tasoihin. 4. jakson ryhtiliikkeen ansioista kirimme hiukan edelle, mutta FUT jaksoi kuitenkin roikkua tiukasti mukana. Loppu ratkesi eduksemme hyvän puolustuksen ansioista.

Atte oli kentän kuningas pojoilla, levyillä ja difulla mitattuna. Jouko, Tuomo ja Mikko osuivat myös jotenkin. Isot pojat Heikki, Jii ja Damien painivat kohtuullisesti, mutta parannettavaa löytyy vielä. Fisu, Tero ja Pyry puolustivat hyvin tärkeillä hetkillä. Positiivisena pilkahduksena menimme jo hiukan paremmin hyökkäyslevyihin. Matsin jälkeen JaakkoL tarjosi tilat jälkipeleille.

Tilastot:

Seuraavaksi on luvassa lohkon kärkikamppailu TomPo-PUS-Basket Su 01.03.2009 klo 14:20 Munkkiniemen Yhteiskoululla, jossa jaossa on mm. nousukarsintapaikkoja.

sunnuntaina, helmikuuta 15, 2009

Espoonlahti - PUS: 2-0. EBT vei 78-71

Hallitsimme sunnuntai-illan vääntöä Espoonlahdessa 3 jaksoa mutta 4:llä vastustaja innostui puolustamaan ja vei tyylikkäästi voiton. 4. jakson tulos 31-12. Meiltä loppuivat kunto ja yhteispelihalut. Peli meni hätäilyksi ja omaan jalkaan pomputteluksi.

Heikki ja Fisu tekivät mukiinmenevät comebackit. Jouko ja moni muukin heitti ahkerasti, mutta sihti oli hiukan kateissa. Atte ja Tuomo hyytyivät lopussa. Laiskuutta oli ilmassa sillä edellisen pelin tapaista korinaluspeliä ei näkynyt missään ja vastustaja tuuppi meitä kuin taantuma työpaikkoja. Syksyllä EBT:hen loikannut Theo pidettiin kuitenkin pimennossa ;)

Seuraavaksi Leppävaarassa FUT la 21.2 klo 19:15. Toivottavasti karsintojen kilpakumppanit TomPo ja Seniors eivät sössi enempää, jotta viimeisiin matseihin saadaan kunnon panos.

sunnuntaina, helmikuuta 01, 2009

Terapiaa PuHu3:lta 72-114

Viime viikon "musta sunnuntai" oli hyvä oppitunti, koska tulimme ihan eri ilmeellä Mika Häkkisen aukion tienoille pelaamaan. Heikin hoodeilla korit sukkineen olivat taaskin tavallista leveämpiä.

Matsi käynnistyi hyvällä temmolla ja rykäisimme jo alussa vakuuttavan johdon. Prinsiipit jörssäyksestä olivat menneet mukavasti perille ja voitimme selvästi kaikki väännöt. Puolustimme ja levypalloilimme mallikkaasti ja hienointa on, että kerrankin mentiin korille ryminällä.

Heikki intoutui hurjaan vireeseen entisten kollegoiden edessä. Atte ja Damien hakivat levyt ja plokittivat. Tero taisteli hyvin toisessa matsissaan ja yhteinen sävel alkaa löytyä. Rasmus, Mikko ja Tuomo hakivat myöskin itsekunniotuksen takaisin.

PUS-Basket Hall of fame:laiset, tuo "nipistelevä kaksikko" sai pelin jälkeen paitansa juhlallisesti Sellon parkkipaikalla. Kelpaa niitä kuvia katsella siellä Uralin takana vodkalasin äärellä.

Seuraavaksi huiliviikonloppu jonka jälkeen kauan odotettu loikkarin kohtaaminen: Su 15.02.2009
EBT 1 - PUS-Basket Espoonlahden urheiluhalli 19:20.