Treenivuorot / Practises 2009-2010
-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, lokakuuta 26, 2008

Puhu3 kaatui 110-72

Lauantai-illan huuma Leppävaarassa jatkoi aiempien matsien temmolla. Damien "Air France" pujotteli 13pojoa putkeen ja vastustaja oli ihmeissään. Aikalisän jälkeen Puhulaiset hieman ryhdistäytyivät ja tarjosivatkin ihan kelpo vastuksen. Olimme kuitenkin niskan päällä koko ottelun.

Vastustajalta oli muutama heppu lähtenyt Kaspa:n riveihin, mutta vastaavasti uusia heppuja oli tullut tilalle. Mikolle ja Damienille ei löytynyt pysäyttäjää. Molemmat säkittivät tarkasti 21 pojoa. Markku ja Atte dominoivat kenttää levyillään ja blokeillaan. Jouko taas riisteli tehokkaasti. Muut pelihimoiset Jenkki-Heikki ja Macao-Jaakko tekivät paluun taskut enemmän tai vähemmän muotoaan muuttaneina. Heikki haastoi vanhat pelikaverinsa ja JaakkoK tuuppaili vastustajia miehekkäästi vaikka joutui välillä tuomarien hampaisiin.



Seuraavaksi treenejä, hyvin ansaittu vapaa viikonloppu sekä La 08.11.2008 klo 11:15 PUS-Basket - EBT 1 Leppävaaran liikuntahalli

KFUMH kaatui lumierällä 44-115

Sunnuntai-illan matsia Malmilla oli odotettu sillä jollain kummalla tavalla KFUMit ovat aina onnistuneet tekemään koripallosta nihkeän pelin. Alku sujui valitettavasti odotusten mukaan meiltä huonosti ja eka jakso päättyikin tasan 25-25. Sitten hurlumhei alkoi: 3. erässä tehtiin koripallohistoriaa ja jätettiin vastustaja nollille lukemin 0-23. Kerrankin oli varsin hankala hankkia puolustusta :) Loppulukemiksi tuli varsin murskaavat 44-115.

Koodailukilpailusta selvinnut Rasmus heilahti paikalle ja näytti, että korinteko onnistuu aiemmasta sluibailusta huolimatta 24 pojolla. Markku hallitsi jälleen korinalustoja ja kaikki muutkin olivat tehokkaita.

Tilastot:

lauantaina, lokakuuta 11, 2008

3. matsi PUS-HyPo2 124-52

Tuttu ja tulinen vastustaja Hyvinkäältä saapui vieraaksi. Odotukset väännölle olivat kovat, sillä viime vuonna vastustaja oli voittanut hieman kyseenalaisessa kotiottelussaan meidät viime sekunnin heitolla. Nyt vastustajilla oli vähän pelaajia ja heiltäkin oli hukkunut joko kyvyt tai asenne. Vastustaja pyristeli ensimmäiset 3 minuuttia, mutta sitten Julkun siivittämä punakone rykäisi kunnolla johtoon. Sama hurlumhei jatkui kun vastustajan puolustus vuoti kuin Islantilainen pankkiholvi.

Puolustimme itse tällä kertaa asenteella ja vastustajalla oli suuria vaikeuksia saada missään vaiheessa pelistä kiinni. Kahmimme myös kaikki levypallot. JaakkoL oli jälleen hillittömässä vedossa, 26 pojoa hyvällä prosentilla. Jouko esitti päivän hienoimman syötön ja Markus väänsi hyvin hyökkäyksessä. Kaikki muutkin onnistuivat yksilöinä hyvin, mutta ennen kaikkea pelasimme joukkueena hienosti.



Seuraavaksi treenejä, tupareita ja sunnuntai-illan huuma KFUMH:ta vastaan.
Su 19.10.2008 Malmin Liiketalousopisto klo 18:00

lauantaina, lokakuuta 04, 2008

PUS-KaVo 101-84

Lauaintaipäivän kori-iloittelu alkoi möhlymatsin takia myöhässä. Meiltä puuttui muutama heppu, jotka katsoivat yllätyssynttärien ja koodauksen mm-kisojen olevan antoisampaa :)

Fisu osoitti sitoutumista antamalla yleisölle viihdettä ja silmänruokaa juoksemalla erätauolla viivoja.

Vastustaja putosi 3min jälkeen kyydistä kun kirmasimme päästä päähän ja välillä liikaakin syötellen. Vastustajina oli nuoria kykyjä ja muutama vanhempi kaveri. Hyökkäyksessä teimme mitä tahdoimme ja joukkueena pelaaminen oli hieman kateissa. Puolustus vuotaa edelleen ja siihen on paneuduttava kunnolla vaikka olemmekin kunnolla johdossa.

Muutama Rookie debytoi jälleen iloisessa joukossamme. J&J -kaksikko osoitti tuovansa juuri oikeita asioita peliimme. Jouko namutteli ja JaakkoK väänsi asenteella ja välillä JALOILLAJALOILLAkin! JaakkoL linkoi palloja koriin yhdessä toisen Waasan oman pojan, comebackin tehneen Fisun kanssa. Markus, Heikki, Damien ja Markku hallitsivat levypalloissa ja tekivät hyviä kuppeja.



Seuraavaksi La 11.10.2008 PUS-Basket - HyPo 2 Leppävaaran liikuntahalli klo 12:15