-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, joulukuuta 16, 2007

Syyskausi pulkassa!

Syksyn viimeisessä ottelussa kaatui FUT 81-89. Vastustaja hieman pelotteli lopussa, mutta kylmäpäinen vastuuvalmentaja-Rasmus luotti joukkoihinsa ja johto säilyi. Saimme nykäistyä eron jo ottelun alussa ja loppupeli oli enemmän tai vähemmän pelailua.

Kauan odotetut, Comebackin tehneiden Jannen ja Tommin ensimmäiset heittoyritykset kilpistyivät vastustajan torjuntoihin, mutta niiden jälkeen pojat saivat juonesta kiinni ja vastustajaa taas vietiin.

Kaikki onnistuivat sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Korkeimmat pojot saalisti loma- ja heittohuuruinen Iso-Jaakko, mutta todellinen tehomies oli Mikko joka piti vauhtia ja pisti lähes kaikki heitot sisään. Lisäksi esityksen kruunasivat 2 levypalloa :) Iloisin yllätys pelissä oli, että myös muut saivat kahmittua arvokkaita levypalloja.

Ottelussa nähtiin luultavasti syksyn yleisöennätys. Katsojia taisi kuitenkin kiinnostaa enemmän pikkumies-Onni kuin meidän raavaiden uroiden esitykset kentällä. Tilastoissa saattaa siksi vielä olla jotain hiottavaa.

% 53,70 % 38,10 % 87,50 %

Syksyn saldona 8 voittoa ja 3 tappiota. Vielä voi siis parantaa.
Ensi viikolla vähän pelailua. Sitten ansaittu joululoma, jonka jälkeen täysi vauhti taas päälle.
Hyvää Joulua kaikille!

tiistaina, joulukuuta 04, 2007

10. matsi ja vihdoin voitto

Elikkäs PakVi kaatui 87-56. Peli oli vauhdikasta ja aika paljon kohellusta jokaiselta. Saimme hyvän alun eikä vastustaja saanut meitä enää kiinni. Jokainen luotti omiin kykyihinsä kiitettävästi ja hyökkäyksessä uskallettiin haastaa. Puolustus oli tosin hyvin löysää. Levypalloja tarttui kuitenkin miltei ennätysmäärä jokaiselle..

Coaching corner:
Olisikin tärkeää, että osattaisiin ja ennen kaikkea uskallettaisiin haastaa myös kovempia vastustajia, jotka oikeasti puolustavat. Puolustus toimi välillä hienosti kun kaikki jaksoivat tsempata. Silti liian usein vain muutama heppu painaa koko ajan täysillä ja heidän työnsä menee hukkaan kun jotkut lusmuilevat. Turha säntäily täytyy kuitenkin jättää pois ja pelata fiksusti.

Koris taitaa yhä olla yksinkertaisten miesten viisas peli. Puolustuksessa voi antaa tilaa ja olla valmiina auttamaan jos vastustaja päättääkin livahtaa toiselta laidalta korille. Lisäksi levypallot saa paljon helpommin jos viitsii sulkea kunnolla. Ja joukkue on aina parempi kuin yksilö...

Nyt on tiukka 3 matsin putki takana, joten ehkä pieni loma palauttaa taas joukkuepeli-innon.

Kukkoina tunkiolla häärivät tänään Tuomo, nurkka-Sampo sekä levari-Jaakko, joka heitti niin paljon ohi, että joskus pallo kimposi takaisin omiin näppeihin ;) Myöskin Mount Mutombo hääri vakuuttavasti,vaikka olikin puolustuksessa AINA tappituntumalla vastustajaan niin hyvässä kuin pahassa :) Heikki teki piristävän comebackin ja Jukka plokitteli tuttuun tapaan.

Tappioputki syvenee...

Turpaan tuli Topolalata 81-75. Tuomarit eivät sallineet alussa minkäänlaista puolustusta ja meille vihellettiin toistakymmentä virhettä jo muutamalla ekalla minuutilla. Vaastustaja nykäisi 14-2 johdon. Koitimme kiriä eroa kiinni, mutta aina se vaan retkahti. Onneksi lopussa siihen asti varjojen mailla haahuillut Koray piristyi ja sai kurottua eron siedettäväksi.

Tiukka puolustuksemme osoittautuihin läpilahoksi ja vastustaja teki uskomattoman helppoja koreja unohduksistamme. Toimitsijapojatkin hieman hankaloittivat urakkaamme, sillä Atte joutui ulos 3:lla virheellä 3 jakson alussa. Tuomo taas heilui kentällä 7 virheen edestä. Meiltä puuttui aggressiivisuus oikeassa paikassa. Kaikki jaksoivat tsempata ajoittain, mutta sitten tuli taas joku moka tai uinahdus puolustuspäässä. Jatkuvaa eforttia kaivattaisiin.

Alexey pelasi pitkästä aikaa vakuuttavan pelin, vaikkei palloa ihan aina onnistuttu toimittamaan hänelle oikein. Tuomo ja Jukka jaksoivat taistella, mistä osoituksena mustelmia, naarmuja, turvonneita otsaluita sekä kipeitä leukoja. Jääpusseja siis kaivataan ja jokainen alkaa kantamaan niitä mukanaan!

Tilastoja ei nyt pidetty ja lieneekö siinä syy heikkoihin tehoihin ;)
Pojot: Alex 15, Fisu 9, Atte 6, JaakkoL 11, Jukka 8, Mikko 10, Koray 8 ja Tuomo 8.

Kaksi peliä jäljellä syksyä ja niissä olisi syytä ottaa voitot. Tiistaina 4.12 treenivuorolla vastassa Pakvi. Sitten IP juhlia ja sunnuntaina 9.12 voi tulla pelailemaan sulista Leppävaaraan, jossa meillä on tyhjä vuoro. Seuraavalla viikolla treenit ja 16.12 peli FUT:tä vastaan myöskin Leppävaarassa.