-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, marraskuuta 25, 2007

Tappio Kärkikamppailusta

Hävisimme siis Härille 81-88. Matsi oli tasaista vääntöä 3 jaksoa. Johdimme alun jälkeen lähes koko ajan. Peli ratkesi osittain 4. jakson alkuun, jolloin paikkakokeilu epäonnistui (jälleen) ja vastustaja meni ohi. Ajatus ei enää kulkenut hyökkäyksessä ja touhu meni yksinyrittämiseksi. Hyökkäys pysähtyi ja jokainen yritti yksin. Lopussa pääsimme pariin hyvään tasoistuspaikkaan, mutta heitot ei osunu. Pohkura!

Kehitettävää löytyy jälleen henk.koht ja apupuolustuksesta. Vastustaja pääsi ajelemaan ja avut olivat heikkoja. Suurin syy tappioon löytyy kyllä levypalloista ja kakkosista. Emme päässeet lähelle koria ja siksi emme saaneet tarpeeksi 2pisteen heittoja. Korayta ja Alexeita emme onnistuneet ruokkimaan. Ja koska emme olleet lähellä koria, levarit jäivät puuttumaan. Röyhkeyden puuttuminen näkyi myös yksin läpi tilanteissa, joissa joko heitettiin ohi tai menetettiin. Lisäksi muutama taktinen väärinymmärrys kentällä ja penkillä haittasi tsemppiä.

Fisu palasi VIHDOIN tasolleen ja rokotti vastustajaa joka paikasta. Rasmus oli myös tehokas kun löysi motivaationsa. Sampo ja Mikko heittivät myös hyvin. Atte kärsi tuomarilinjasta ja tavallinen 100% heittotarkkuus unohtui.

Kokonaisuutena kuitenkin hyvä matsi. Heikot kohtamme löytyivät jälleen ja ne saadaan korjattua.

7. Matsi Kisis - PUS 73-77

Peli ei taaskaan päässyt oikein hyvin vauhtiin. Pj nyhti piilarien kanssa niin kauan, että melkein myöhästyttiin pelistä. Rahastomies taas heilahti paikalle puolivälissä.

Runsaslukuisen yleisön harmiksi kentällä ei ihmeitä esitetty ennen viimeistä jaksoa. Kisis osoitti taitonsa kilpikonnapuolustuksessa ja tehomiesten ruokkimisessa. Nro 7 Antti Isomäki teki 30 paunaa tiukasta vartioinnistamme huolimatta. Hyökkäys oli tukkoista kun heitot eivät pudonneet ja vastustaja sumputti. Puolustusta taas haittasi hieman erikoinen tuomarilinja, joka salli vastustajalle kovemmat otteet. Tuomarien puolustukseksi täytyy sanoa, että tämmöistä, näin erilaisten joukkueiden, peliä on aika hankala vislata. Siitä osoituksena allekirjoittanut onnistui hankkimaan yhden teknisen, kuten myös sukulaismies vastapuolelta :)

Kaikki olivat enemmän tai vähemmän unten mailla ensimmäiset 3 jaksoa. Viimeisen jakson alussa ryhdistäydyimme ja erityisesti Heikki, Fisu, Atte, Rasmus ja Iso-J kirivät hetkessä vastustajan 10 pojon johdon kiinni. Loppu 5 min olikin sitten tasaista vääntöä pienessä johtoasemassa, joka riitti kuin riittikin loppuun asti. Vaikka pallo saattoikin tuntua kiveltä vapareissa...

Pojot jakaantuivat jälleen aika hyvin. Atte ja Jaakko hoitivat suurimmat pistemäärät. Sampo heitti paljon, mutta osui myös kunnes törmäsi vastustajan lihamuuriin. Tuomo ja Fisu heittivät taas hieman heikommin 3set. Koray hoiti levyrit hienosti, mutta joutui pieniin vaikeuksiin kun vastustaja sai sumputettua korinalustan. Puolustusvuorottelu toimi vireheistä huolimatta melko hyvin.

% 54,35 % 23,33 % 57,14 %

Pelin jälkeen vietimme taktiikkapalaverin Vapaassa Satamassa, ja päätimme jälleen parantaa, jotta kehtaamme heilahtaa Pietariin keväällä. Ensi viikolla vuorossa sitten kärkikamppailu.

sunnuntaina, marraskuuta 11, 2007

6.matsi PUSB vs KlaNMKY 133-61

Vähämie(h)(l)inen vastustaja ei ehtinyt juuri lämmittelemään ja löimme heti täyden vauhdin päälle. Vastustaja putosi kyydistä jo ekalla jaksolla, joka päättyi 30-16. Vastustaja sai muutaman helpon korin uinahduksista. Puolustimme hyvin ja jaksoimme jopa motivoida itseämme vaikka eroa olikin paljon ja vastustajan moraali rakoili.

Kaikki onnistuivat ja hienoa oli, että tsemppi riitti puolustamiseen. Jukka teki comebackin hienolla sykkeellä, joka toi 10pojoa ja lukuisia riistoja. Atte juoksi ja runnoi lähes kaiken sisään ja esityksen kruunasi donkki. Aten sisäinen herkkyyskin löytyi punastelevista tuuletuksista ja lentosuukoista toimitsijapöydän suuntaan. Toivottavasti Tommi ei käsittänyt väärin.

Koray teki myös ennätyksensä. Kolmonenkin osui vihdoin. Kuten myös Sampolla. Alexey on päässyt kuntoon ja nosti pari komeaa koria kirjaimellisesti vastustaja reppuselässä. Rasmus hankki ja heitti vaparit vakuuttavasti.

Perjantaina Katajanokalla vastassa Kisis. Treeneihin tulossa jälleen vahvistuksia.