-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, lokakuuta 28, 2007

KFUM taipui 73-97

Voitto vieraissa siis lukemin 73-97. Vastustaja sumputti korinalustan ja pelasi koko ajan pientä sikaa, mistä kärsivät eniten Rasmus sekä Koray, joka antoi tuomareille myös kielikylvyn á la Sergey.

Puolustus toimi uneliaan alun jäkeen, kiitos hyvän asenteen. Joskin joukkuepuolustusta täytyy petrata. Markku ja Yllättäjä-Atte hoitivat levyt hienosti. Jaakko L heitti hyvin ja piti huolta ettei coach pelaa minuuttia pidempiä vaihtoja.
Kaikki pelasivat muutamia uinahduksia lukuunottamatta hyvin.

Kokonaisuus OK. Pikkuisen lisää agrea oikeaan paikkaan, niin hyvä tulee.

Fanibussillen faneja heilahti paikalle ja hyvä kannustus siivitti meidät voittoon.

77,78 %

Seuraavaksi 2 viikon tauko, joka käytetään innokkaaseen pomputteluun, matkusteluun ja tentteilyyn

lauantaina, lokakuuta 20, 2007

4. matsi PUS vs HyPo2 74-69

Palasimme voiton makuun. Aamupeli taisi viedä järjen sekä isänniltä, että vierailta kun eka jakso päättyi 5-9. Toisella ryhdistäydyimme ja veimme jakson 36-21. Loppupeli olikin sitten tasaista vääntöä.

HyPo2 oli vahvistunut viime vuodesta. Kaverien paikkapuolustus tuotti jonkin verran ongelmia ja taaskin vastustajilta löytyi yksi korilinko, jota ei saatu kuriin. Numero 14, H.Vihavainen tykitti 24pojoa, joskin tasaisesti koko ottelun. Täytyy näemmä oppia liimaamaan vastustajan tehomiehet paremmin.

Tuomarit sorsivat taas hieman. Tuomo, Mikko ja JaakkoL 5 virheillä ulos ja Koray koki kovia korin alla. Old-School Fisu päätti pelata Converse All Star tennareilla ja liekö kasvanut pomppu vienyt heittojyvän. Alex was on different timezone and was late again :)

Markku ja Koray sekä Rasmus hoitivat levarit kotiin. Tuloksena 10 hyökkäyslevaria enemmän kuin viime matsissa. Levyillä voitettiin koska heitot meni jälleen päin prinkkalaa!
Pojoista vastasivat Tuomo, Rasmus ja Sitsi-Markku.

Tappio 3. matsista 80-91

Meidät palautettiin takaisin maan pinnalle. Isojen poikien poissaollessa puolustuksessa ei ollut enää pelotetta ja avunantaminen oli olematonta.

Puolustuksen heikkous näkyi myös siinä että vastustajan kolmoslikoa ei saatu kuriin. Kaveri veti kunnioittavasti 11 kolmosta pussin pohjalle. Häntä ei saatu kuriin vaikka puolustajaa vaihdettiin. Tsemppi puuttui jokaiselta heittojen poisottamisessa.Fisulle kehut vastustajan 5:n pysäyttämisestä, joka sai aikaan vain 6 pistettä. Joskin 5 onnistui ekalla puoliajalla luomaan kolmospaikat.

Oma hyökkäys meni yksin yrittämiseksi ja menetyksiä tuli valtava määrä, joista vastustaja rankaisi. Ajoittain saimme taas juonen päästä kiinni ja kuroimme tasoihin, mutta sitten tuli taas romahdus. Puolustusta täytyy treenata. Äijät pääsivät helpohkosti ohi ja apua ei tullut. Hyökkäyslevareita saatiin puolet edellisen pelin levyistä. Tuomaritkin olivat hieman meitä vastaan tänään, mistä osoituksena Sammon loukkaantuminen, Alexeyn EU ja 3 miehen 5 virhettä.

Iso-Jaakko ja Atte olivat tehokkaimmat, joskin virheilivät itsensä ulos jo 4. jakson alussa. Mikkokin hoiti heitot hienosti, mutta vastaavasti menetyksiä tuli liikaa. Hyökkäys puuroutuminen johti huonoihin ratkaisuihin, mistä osoituksena muiden tehottomuus. Fisulla, Rasmuksella ja erityisesti Tuomolla oli hyökkäyksessä sihti täysin kateissa.

Vastustaja pelasi hienosti, mutta kyllä peli kaatui omaan hölmöilyyn. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa hieman terveemmällä asenteella kohti uusia seikkailuja.

Tilastot:(valitettavasti menetyksiltä loppui paperi..)

2. matsi Jaguaarit vs PUS, 49-101

Matsi meni todella hyvin. Vastustaja oli huomattavasti parempi kuin edellinen, mutta onnistuimme entistä paremmin. Puolustus ja hyökkäys toimi. 3. pisteen heitotkin osuivat. Kaikki hoitivat hommansa malikkaasti, mm. Markku sai kauan odotetun donkkinsa.Sampo, Tommi ja Heikki palasivat parketille. Heikki tosin lainahöyhenissä, mutta silti, tai ehkä juuri siksi tehokkaana. Peliasun täytyy kuitenkin löytyä...

Umpimähkäiset tilastot kerättiin ansiokkaasti.