Treenivuorot / Practises 2009-2010
-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

maanantaina, huhtikuuta 02, 2007

Saunakuulumiset

Hiet saatiin pintaan futiksen, ultimaten, seinään potkimisen ja rajapallon avulla. Saunatilat oli ehkä vähän karut, mutta tilaa olisi riittänyt kyllä isommallekin porukalle ja iso uima-allas oli kyllä bonusta.

Pieneksi kiusaksi suunnitelmut pulmapähkinät osoittautuivat hieman hankaliksi, mutta kyllä niistä suuri osa kuitenkin ratkesi. Tuomon uuden kantapaikan karvakäsipizzat olivat ihan syömäkelpoisia erästä iskender-kebabjugurttikeittoa lukuunottamatta.

Myöskin ensimmäistä kertaan ison peliporukan testauksen kohteeksi päässyt Asso-peli sai pääosin positiivista palautetta. Monet naurut ainakin irtosivat. Jaakot taisivat olla pisteissä vahvoilla, mutta se jäi aika toissijaiseksi asiaksi. Viihdytysaspekti on ainakin pelissä kohdallaan. Ja kyllä Chuck Norris on universumin kovin äijä, siinä on Rambot ja muut paperia. Saunalla venähtikin sitten niin pitkäksi, että yläkerran karaokekin jäi kokematta.

Poissaolleet voivat lohduttautua sillä, että varvasuinnin mestari ja tuleva rookie Atte siirsi edessä olevaa rookieshowtaan vielä myöhemmäksi.