Treenivuorot / Practises 2009-2010
-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

perjantaina, joulukuuta 22, 2006

Hyvää Joulua!

Vajaamiehinen ja -intoinen Diapami kaatui helposti. Saldoksi syksyltä tuli siis viisi voittoa ja kuusi tappiota. Parannettavaa jäi siis vielä paljon, mutta ehkä tämä viimeinen peli oli jo merkki paremmasta.

Meidän korintekoyritys 0.3 sekunnissa jäi vähän torsoksi, joten laitetaan nyt tähän malliksi, miten Knicksien David Lee tekee sen 0.1 sekunnissa ja voittaa pelin toisella jatkoajalla!

HYVÄÄ JOULUA!

lauantaina, joulukuuta 02, 2006

Saunakuulumisia

Pienen kirjottelutauon jälkeen ehkä olisi syytä hieman kirjata joitain joukkueen kuulumisia. Hieman ennakko-odotuksia heikommin alkaneen alkukauden jälkeen teki hyvää päästä koko joukkueen voimin hieman rentoutumaan ja viettämään aikaa yhdessä. Joukkueesta pääsikin kiitettävän suuri joukko paikalle saunomaan. Kiitokset tilat järjestäneelle Toni "LazyAzzHost" Henttoselle.

Alkuun käytiin pelaamassa pimeillä ja liukkailla kentillä futista ja ultimatea. Lajinvaihto teki hyvää ja tällaista erilajiliikuntaa kannattaisi harrastaa useamminkin. Hyvä, että kuitenkin suuremmilta loukkaantumisilta vältyttiin. Kunniamaininnat Sergey "Saksipotku Ylärimaan" Malkov sekä Mikko "Antti Kuka?" Pohja,

Saunalla sitten päästiin tärkeämpien asioiden pariin. Kokoukset pidettiin, uudet säännöt vahvistettiin ja uudet jäsenet toivotettiin tervetulleeksi. Tästä siirryttiin sitten saunan kautta tietovisan pariin ja lautturiongelmaa ratkaisemaan. Tietovisassa kunnostautui puheenjohtaja Tuomo "Tyranni" Järvinen ja lautturiongelman selvityksessä Rasmus "Oikeisiin Töihin" Päivärinta.

Pokeriakin päästiin kokeilemaan ja turnausvoiton sekä myös seuran kunniajäsenyyden korjasi kotiin allekirjoittanut. "Kunniamaininnat" annettakoon Jaakko "Aina Mukana" Mikkoselle, Jaakko "Lepuskin Puolesta" Linnolahdelle ja Antti "Todennäköisyyslaskuri" Koskiselle.

Ilta huipentui perinteiden mukaisesti jo legendaarisen maineen keränneeseen Rookie-Showhun. Yllättäen yleisö ei taaskaan joutunut pettymään ja muisto esityksestä varmasti säilyy liiankin pitkään muistissa. Takavuosien Kipparikvartettikin olisi kateellinen rookieiden kokoaman Pippelikvintetin esityksestä. Kunniamaininta pumpun johtajalle ja kapellimestarille, Veikko "Tahtipuikko" Jumppaselle. Video tulee jakeluun varmasti lähiaikoina...

Jotta kukaan ei jäisi ilman mainintaa niin annetaan vielä kiitosta muillekin paikalla olleille eli Heikki "Onko Tuolla Sun Kaksoisleualla Nimi?" Isotalolle, Tommi "Vakuutus Kattaa Kaiken" Roineelle, Janne "Antakaa Palloa" Tervoselle, Markku "TJ-35" Suomalaiselle ja Sampo "Mikä Tuon Korttipelin Nimi On?" Köylijärvelle.

Saunan jälkeisistä tapahtumista raportoikoon joku muu. Omasta puolestani voin kertoa, että herätys oli totuttuun tapaan klo 6, mikä osittain ehkä selittää runollisen otteen tässä kirjoituksessa.

PUS Basket uuteen nousuun!