-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

maanantaina, helmikuuta 27, 2006

KasPa kaatui jatkoajalla

Tiukka matsi pelattiin KasPaa vastaan. Lopulta saatiin väännettyä hieno voitto jatkoajalla.

Varsinaisen peliajan lopussa jouduttiin rikkomaan piste tappiolla, kun aikaa oli 8 sekuntia. Otettiin siinä hätäinen aikalisä (allekirjoittanut ottaa sen piikkiinsä), jonka jälkeen vastustaja pussitti vain toisen vaparin ja meille jäi silti aikaa hyökkäykseen. Rasmus pääsi lopulta kuitenkin nostamaan tasoituksen 92-92 summerin soidessa vielä Heikin ja Tomminkin kokeilujen jälkeen. Jatkoaika vietiinkin sitten puhtaasti 15-8.

Pisteitä keräsi pääosin Tuomo, Mikko, Rasmus ja Tommi (tarkat pistemäärät vielä laskematta). Rasmus eritoten pääsi haastamaan vastustajan hitaampaa puolustajaa pelin loppupuolella. Laita tyhjennettiin useaan otteeseen ja Rasmus toimitti korin joka kerta.

Pelin toinen sankari Tuomo heitti pelissä 7 kolmosta, mutta vieläkin tärkeämpänä pysäytti hienosti pelin loppupuolella vastustajan ykköspyssyn Vesa Sellin, joka oli sitä ennen ehtinyt heittää kahdeksan kolmosta meidän paikkaa vastaan. Kolmannen jakson alkupuolella Sell heitti neljä kolmosta putkeen, mutta kun siirryttiin siitä box-and-oneen, niin Tuomo sai miehen kuriin ja vastustajan peli saatiin hyvin tukkoon. Sell teki kolmannen jakson puolivälin jälkeen vain neljä pistettä ja niistäkin kaksi vapareista, loppusaldona 30 pistettä.

Hieno voitto meille ja sarjan nelospaikka on nyt täysin omissa käsissä. Näin ollen meillä olisi olemassa vielä pieni takaportti karsimaankin, jos karsinnat eivät kiinnosta Kaspaa (eivät ole vielä päättäneet) ja Diapamia (todennäköisesti eivät lähde karsimaan). Härät joka tapauksessa vievät toisen karsijan paikan. Sitä ennen pitää kuitenkin vielä kaataa perässä roikkuvat EBT ja KFUM sekä sarjajumbo KingRats.

maanantaina, helmikuuta 20, 2006

Amiraali kaatui toistamiseen

Voitto Amiraalista luvuin 65-91 varmisti käytännössä meille sarjapaikan. Eroa KäSiin on nyt kolme voittoa, kun pelejä on neljä jäljellä. Monta muutakin jengiä mahtuu siihen väliin, joten ei sieltä mitenkään voi kaikki enää ohi nousta.

Sunnuntain matsi sai aika heikon alun, kun moni oli myöhässä paikalla ja ehkä huonon lämmittelyn seurauksena vasstustaja karkasi nopsasti 10-0 johtoon. Sen jälkeen alkoi meidän paikka purra ja heitto pudota. Noustiin ekan jakson lopuksi jopa 20-21 johtoon.

Sen jälkeen peli oli aika pitkälti meidän näytöstä. Puolustettiin hienosti ja heitettiin iloisesti. Paikka toimi hienosti ja sitä pelattiinkin käytännössä koko peli.

Mikko sai parhaan saldon kasaan 26 pisteellä ja neljällä kolkilla. Enemmänkin olisi kuulemma tullut, jos olisi saanut enemmän palloa... :)

Mutta hyvin putosi heitto muillakin ja pisteitä tuli kaikille mukavia määriä. Rasmus teki 18, Tommi 17, Tuomo 16, Jukka 8 ja Heikki 6 pojoa. Onnistumisia tuli koko joukkueelle ja samankaltaisia pelejä tulee toivottavasti jatkossakin.