Treenivuorot / Practises 2009-2010
-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, lokakuuta 30, 2005

Visa BC kaatui reservien voimin

Saatiin sitten lopulta viisi miestä kentälle Visa Basketia vastaan, kun Tommi pääsi sopivasti lomille ja Pasi suostui tekemään paluun edustusjoukkueeseen. Vielä viikolla peliä yritettiin siirtää, mutta koska vastustaja ei tähän suostunut, niin peli oli vaan pelattava.

Vastustajan riveissä pelaava Anssi Sinijärvi (numero 20 ja allekirjoittaneen serkkupoika) tuntui olevan hyvässä iskussa ja naulasi heti ensimmäisellä jaksolla neljä ensimmäistä kolmostaan pussiin. Tästäkin huolimatta pysyttiin hyvin mukana ja pelattiin rauhassa nuorempaa ja pienempää joukkuetta vastaan.

Toisella ja kolmannella jaksolla päästiin rauhoittamaan peliä ja pelaamaan palloa tehokkaasti korin alle. Erityisesti vastustajan paikkaa vietiin monesti kuin pässiä narussa ja saatiin aivan vapaita paikkoja nostaa pallloa pussiin.

Neljännellä jaksolla olikin sitten jo varmistelun makua ja pelia rauhoitettiin ihan tietoisesti. Kokonaisuutena peli oli varmaan tämän kauden paras ja tasapainoisin suoritus meidän jengiltä. Paikan tullessa juostiin junnuilta jalat alta ja jos ei ollut heti paikkaa, niin maltettiin rauhoittaa peli ja hyökätä pitkiä hyökkäyksiä. Vastustaja ei ollut paras mahdollinen, mutta voitto tuntui silti oikein makoisalta.

Lopputulos oli 72-93 ja voitettiin pelissä muuten jokainen jakso (21-22, 17-26, 21-25 ja 13-18). Pasi teki huikean paluun joukkueeseen ja nöyryytti kevyitä vastustajia 27 pisteen (ja 100+ kilon) voimalla. Samoiten Alex rehki kasaan 23 pistettä. Tasaisesti pääsivät säestämään myös Sergey 21 pisteellä (4 kolkkia) ja Tommi 18 pisteen edestä. Allekirjoittanut tyytyi vähän vaatimattomampiin pistelukemiin keskittyen enemmänkin syöttelyyn ja pikkuserkun kurissa pitämiseen.

tiistaina, lokakuuta 18, 2005

Peli, sauna ja pokeriturnaus

Lauantaina peli Käsi II vastaan Leppävaarassa klo 14.15. Siniset paidat taas mukaan.

Pelin jälkeen päästään suoraan saunomaan Innopoli 2 tiloihin. Pizzaa, kaljaa ja siideriä tulossa seuran piikkiin.

Pokeriturnaus järjestetään saunomisen ohessa. Osallistumismaksu 20 euroa, joten sen verran rahaa mukaan, jos aiot osallistua (plus 20-40 euroa mahdollisia lisäostoja varten). Tarkemmat säännöt ja ohjeet löytyvät täältä.

maanantaina, lokakuuta 03, 2005

Kauden avauspeli Härkiä vastaan

Kauden avauspeli Härkiä vastaan on lauantaina 8.10. klo 17.40 Kampin palloiluhallissa. Saliin pääsee puolelta. Ketä tulossa peliin ja ketä ei?