Treenivuorot / Practises 2009-2010
-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

sunnuntaina, huhtikuuta 17, 2005

Kesän salivuorot

PUS Basketilla on kesän ajan yksi sisäsalivuoro tiistaisin klo 17-18.30 Leppävaaran urheiluhallissa.

Salivuoro on voimassa seuraavina aikoina:
- vapusta juhannukseen (3.5.-21.6.2005)
- elokuun (2.8.-23.8.2005)

tiistaina, huhtikuuta 12, 2005

Karsinnoista

Kakkosesta suoraan kolmoseen putoavat Amiraali ja ToPoLa (tuttuja joukkueita molemmat). Karsimaan joutuivat KaHe ja KaU. Kolmosesta karsimaan lähtivät meidän lohkosta Seniors ja Härät. Kolmosen toisen lohkon selkeät kärkijoukkueet Kisis ja Diapami jättivät (taas) karsinnat väliin ja tyytyvät dominoimaan kolmosessa ja näin ollen karsimaan lähtivät Jaguaarit ja EBT.

Härät hävisivät molemmat 2-divisioonan karsintamatsinsa sekä Jaguaareille että KaU:lle ja jatkavat näin ollen kolmosessa. Toisessa karsintalohkossa Seniors hävisi KaHe:lle, mutta voitti EBT ja kohtasi näin ollen KaU:n jatkomatsissa, jonka hävisi. KaHe ja KaU jatkaa siis kakkosessa ja Jaguaarit nousi sinne, Seniors jää kolmoseen.

Meidän lohkosta putosi neloseen TomPo ja RU (lisäksi BC Honka luopui sarjasta). Toisesta lohkosta vauhtia nelosesta lähtee hakemaan Torpparit, ToPoLa GB ja Honka3. Noususta kolmoseen taistelevat tällä hetekellä Räppä, KingRats, KlaNMKY22 ja UkMuPo. Näistä joukkueista yhdelle on luvassa nousu kolmoseen.

Eli yhteenvetona käsittääkseni kakkosesta päin kolmoseen tulee yksi ylimääräinen joukkue. Toisaalta neloseen pudotettiin viisi joukkuetta plus ennen kauden alkua luopunut BC Honka, kun samaan aikaan vain yksi joukkue pääsee nousemaan nelosesta.

Näin ollen kolmosessa pitäisi minun laskujen mukaan pelata ensi kaudella 22 joukkuetta eli kaksi yhdentoista joukkueen lohkoa, mikä tarkoittaa hienoista pelimäärien laskua. Tänä vuonna pelattiin 22 matsia (toisessa lohkossa 24), kun taas ensi vuonna ilmeisesti on tiedossa 20 matsia ja luvatut karsintapelit sitten päälle. Jokainen muistelkoot omia lupauksiaan saunoissa ja muuallakin...

maanantaina, huhtikuuta 04, 2005

Mikko kauden 2004-05 paras pelaaja

Mikko voitti kauden parhaan pelaajan palkinnon kuudella äänellä ja sai siitä palkinnon saunomisen yhteydessä. Mikko oli koko kauden PUS Basketin kantavia voimia ja takuuvarma pistehirmu. Mikko pelasi kaudella 17 peliä pistekeskiarvolla 18,5 ja jäi vain kerran alle kymmenen pisteen (TomPo-peli, joka jäi Mikolta kesken loukkaantumisen takia). Kevätkaudella tahti oli vielä kovempaa ja seitsemässä pelissä pisteitä 23,5 keskiarvolla ja siihen mahtui mukaan kaksi 36 pisteen peliä.

Kevätkaudella joukkueeseen liittynyt Radek antoi Mikolle loppumatkassa kovan vastuksen ja haali äänestyksessä viisi ääntä häviten Mikolle yhdellä äänellä. Radek paransi otteitaan koko ajan ja pistekeskiarvo oli 15,9 yhdeksässä pelissä. Radek saa myös oman palkintonsa aikanaan.

Muita ääni saaneita olivat Alex (2 ääntä), Tuomo (1 ääni) ja Jukka (1 ääni).