Treenivuorot / Practises 2009-2010
-Tiistaisin / Tu 18-19:30 Omnia Pappilanmäki, Kirkkokatu 16. Espoon keskus.
-Torstaisin / Th 18-19:30 Leppävaaran likuntahalli, Veräjäpellonkatu 6.
Teekkarivuorot Otahalli
-Ma: klo 9-10 ja 21-23, To: 17-19, Pe: 20-23

tiistaina, maaliskuuta 29, 2005

Kauden päättäjäiset perjantaina

Kaudenpäättäjäissaunat perjantaina 1.4. (korjattu, ei siis 1.5.) Paikkana Elma Oyj:n sauna (spektrin korttelissa). Seura tarjoaa mitä edellisestä saunaillasta jäi jäljelle, omia juomia saa ottaa mukaan.

keskiviikkona, maaliskuuta 16, 2005

Kausi 2005-2006

Kausi on saatu päätökseen ja sijoitus oli lopulta lohkossa neljäs 13 voiton ja 9 tappion saldolla. Katse suuntautuu kuitenkin jo ensi kauteen.

Oletko jatkamassa pelaamista PUS Basketissa ensi kaudella?

Mitä haluaisit ensi kaudelle?

Muuta palautetta? (risuja/ruusuja)

Pelipaidoista

Tässä on PUS Basketin tämänhetkinen paitatilanne. 17 keltaista paitaa löytyy, jotka kaikki on ollut käytössä tällä kaudella. Lisäksi on löydetty 13 sinistä paitaa, joissa on 11 eri numeroa. Ehdottaisin, että hankitaan 6 sinistä paitaa lisää, jolloin saataisiin 17 pelaajalle sekä keltainen että sininen paita. Hankittavat siniset paidat voisivat olla esim. numerot 8, 23, 24, 25, 31 ja 32.

Vai pitäisikö täydentää koko numerosarja ja hankkia muutamat puuttuvat keltaiset paidat ja tarvittavat siniset paidat? Pitäisi varmaan hankkia tällöin myös shortseja lisää, koska kaikki taitaa nyt olla käytössä. Mielipiteitä kaivataan...

Keltainen Sininen
Hannu 4 Jukka
Sergey 5 Sergey, Jukka
6 Arska
Arska 7 Pasi
Jukka 8
Mikko 9 Mikko
Radek 10 Jukka
Tuomo 11 Tuomo
Fasu 12
Tommi 13 Tommi, Ville
Tero 14 Tero
15
Alex 20
Pasi 21 Mikko
22 Alex
Toni 23
Antti 24
Rasmus 25
Ville 31
Heikki 32

maanantaina, maaliskuuta 14, 2005

Kausi ohi

PUS Basketin kausi päättyi tappiolla TomPolle 89-67. Oltiin aika unessa koko matsin ajan. Vastustaja juoksi ja me käveltiin. Saatiin kuitenkin selvästi pienempää ja paikkaa pelaavaa vastustajaa vastaan hyviä heittopaikkoja sekä sisälle että laitoihin. Ratkaisut vaan oli vähän hätäisiä ja meni harakoille.

Fasu nosteli parikymmentä pistettä. Arska säästeli loppuun asti kauden ensimmäistä kolmostaan, mutta sieltä se tuli viime sekunnilla.

Kauden saldoksi tuli sitten 13 voittoa ja 9 tappiota. Tällä saadaan käsittääkseni lohkon nelossija Seniorsin, Härkien ja Malibun jälkeen.

Lähiaikoina tiedossa vielä kyselyjä tästä ja ensi kaudesta sekä pelipaitojen hankinnasta. Mahdollisesti järjestetään vielä yksi saunailta tuossa pääsiäisen jälkeisenä viikonloppuna, jos Toni saa tilat järjestettyä ja porukkaa kiinnostaa saunominen.

perjantaina, maaliskuuta 11, 2005

Helppo voitto Ravensista

Voitto tuli, ei paljon muuta sanomista. Pelaajia oli kiitettävästi paikalla, 11 miehen voimin päästiin Porvoon kaatoon. Peli oli aika hyvin hallussa ja johdettiin käytännössä koko pelin ajan. Olisko jäänyt parikymmentä pinnaa loppuun eroa...

Jäi pöytäkirja kotiin, enkä ehtinyt eilen laskea tilastoja. Radek, Alex ja Mikko teki pisteitä.

Maanantaina sitten vielä viimeinen TomPo matsi. Pelaajia tulossa sinne vähän heikonlaisesti, mutta viisikko pitäisi saada kuitenkin kasaan.

torstaina, maaliskuuta 10, 2005

PUS Basket voittoon Hyvinkäällä

Peli oli tiukka ja ailahteleva. HyPo pääsi heti alkuun kunnon johtoon vastustajan 23 pommitettua 3 kolmosta heti alkuun. Tuomo kuitenkin nosti meidät hienosti mukaan kolmella peräkäisellä kolkilla ekan jakson loppuun. Toinen jakso väännettiin sitten about tasoihin ja puoliajalla eroa oli yksi kotijoukkueeelle. Tässä vaiheessa mukana oli myös meidän ulkomaalaisvahvistukset, joiden auto harhaili tutusti ympäri Hyvinkäätä alkuillasta.

Kolmannella jaksolla sama 23 innostui taas, tuloksena kolme kolkkia lisää, 13 pinnaa ja HyPo yhdeksän pisteen karkumatkalle. Viimeiselle jaksolle lähdettiin kuitenkin sisuuntuneena eikä 23 tehnyt enää muuta kuin neljännen jakson avauskorin HyPolle. Meiltä taasen Ville pamautti pari kolmosta ja Radek sekä Mikko viimeisteli homman. Viimeinen jakso 14-28 meille ja viiden pisteen voitto kotiin 91-96.

Pisteitä tuli mukavasti useammallekin. Radek sai komeimman potin 22 pisteellä. Muut kymmenluvuille päässeet olivat Tuomo 19, Mikko 18, Fasu 17 ja Ville 15. Vastustajan numero 23 joutui tyytymään 28 pisteeseen.

Jyriä ei näkynyt pelissä eikä edes Medicin Manissä vaikka sieltäkin etsittiin...

maanantaina, maaliskuuta 07, 2005

Jäljellä olevat pelit

Kolme peliä jäljellä:
- keskiviikkona 9.3. klo 18.45 Vehkojan palloiluhallissa, Hyvinkäällä, vastassa HyPo2
- torstaina 10.3. klo 19.15 harjoitusvuorolla pelataan Ravensia vastaan
- kausi loppuu maanantaina 14.3. klo 17.15 A-kisahallissa pelattavalla matsilla Tompoa vastaan

torstaina, maaliskuuta 03, 2005

Sunnuntaina vastassa Ravens

Porvoossa otettiin hieno voitto ja nyt voidaan toistaa sama hieman tasapuolisemmassa tuomarointitilanteessa. Peli alkaa 19.15 tutussa paikassa Leppävaarassa.

Peliin on ilmoittanut tulevansa Mikko, Sergey, Ville, Fasu, Toni ja mahdollisesti Arska. Allekirjoittanut on myös mukana. Alex ja Heikki ovat ilmoittaneet jättävänsä pelin väliin.

tiistaina, maaliskuuta 01, 2005

PUS Basket jatkaa kolmosdivarissa

PUS Basketin ensi kauden pelit ovat kolmosdivarissa. Seniors on jo varmistanut itselleen kärkipaikan meidän lohkossa. Härät on tällä hetkellä toisena meitä pari tappiota vähemmän kärsineenä.

Seniors ja Härät ovat käsittääkseni molemmat myös halukkaita lähtemään karsintoihin ja nousemaan, joten armopalojakaan ei ole tiedossa ilmaisten karsintapaikkojen muodossa. Kolme peliä on kuitenkin vielä jäljellä, joten hoidetaan ne tyylikkäästi kotiin ja pidetään hauskaa. PUS Basketin paikka tässä lohkossa on kuitenkin kolmen joukossa, eikä missään seitsemäntenä.